Tiikeri Cup cakes

 

Värikäs Mansikka/sitruuna cupcake-kuorrutus:

 

2 dl  Maustamaton tuorejuustoa
2 rkl  vispikermaa
1 dl mansikka tomusokeria
2 rkl vaniljasokeria
4 rkl sitruunamehua
Punainen elintarvikeväri

 

Cup cakes:

 

 

3 munaa

2 dl sokeria

150g sulatettua voita tai margariinia

2 tl leivinjauhetta

4 dl vehnäjauhoja

1 tl vaniljasokeria

3/4 dl maitoa

2 rkl tummaa kaakaojauhetta

2 rkl kermaa

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu jäähtynyt rasva. Kääntele varovasti sekaisin isolla lusikalla. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe. Sihtaa jauhot taikinaan yhdessä maidon kanssa ja kääntele varovasti sekaisin. Ota noin puolet taikinaa toiseen kulhoon. Sekoita tumma kaakaojauhe kermaan ja lisää toiseen taikinaan varovasti käännellen sekaisin. Mausta vaalea taikina vaniljasokerilla. Jaa vaalea takina muffinimuotteihin. Jaa tumma taikina vaalean taikinan päälle niin että vaaleaa taikinaa näkyy tumman alta. Pyöräytä ympyrä taikinaan pienellä lusikanvarren päällä, niin että taikinat hieman sekoittuvat ja muffinin pintaan muodostuu kuvio. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia, uunista riipuen. Voit tehdä muffinit myös tavalliseen muffinivuokaan.