• 600 g maitosuklaata
  • 2 rkl voita
  • 100 g (2 1/2–3 dl) suolapähkinöitä
  • 100 g vaahtokarkkeja
  • 2 dl muroja, esimerkiksi riisimuroja

 

 Levitä voi- tai leivinpaperi uunipellille tai laakean vuoan pohjalle. Esimerkiksi lasagnevuoka käy hyvin.

 Jos pähkinät ovat suuria, leikkaa niitä veitsellä leikkuulaudan päällä vähän pienemmiksi. Paloittele suuret vaahtokarkit saksilla pienemmiksi paloiksi.

 Paloittele suklaa kattilaan. Lisää voi suklaan sekaan.

 Sulata suklaa-voiseosta hyvin miedolla lämmöllä ja sekoittele koko ajan pohjaa myöten. Suklaa palaa helposti pohjaan.

 Sekoita pähkinät, vaahtokarkit ja murot sulaneen suklaan sekaan.

 Levitä seos taikinanuolijan tai lastan avulla heti voi- tai leivinpaperin päälle ja tasoittele pinnalta. Nosta jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa jähmettynyt levy haluamasi kokoisiksi paloiksi terävällä veitsellä.