1345371160_img-39c2ba1de9b5b204103ec15bf

 

Tehtiin minun 6 vuotiaan kanssa pajunkissakakku kun sain leivontapaketin missä resepti.

 

Suklaakakkupohja:

2 dl jauhoja, 1,5 dl perunajauhoja, 3tl leivinjauhetta, ripaus suola, 1 tl vaniljasokeria, 1,5 dl tumma kaakaojauhetta, 150g margariinia, 3,5 dl sokeria, 3 munaa ja 3 dl kädenlämpöistä maitoa.

1. Voitele ja korppujauhota vuoka (halkaisija 24cm)

2. Sekoita kuivat aineet keskenään.

3. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munta yksitellen.

4. Sekoita hitaalla teholla vatkaen joukkoon ensin reilusti jauhoja ja tämän jälkeen vuorotellen pienissä erissä loput kuivat aineet ja kädenlämpöinen maito.

5.Kaada taikina vuokaan.

6.Paista 175 asteessa uunin keskistasolla 50-60min.

7. Anna seistä vuoassa n. 15 min ennen kumoamista.

Kostutus:

1,2 dl kostuketta (maito, mehu)

Täyte:

Valkosuklaamousse (pussista mutta mielestäni maku olisis saanut olla enemmän)

Wiener nougat-rouhe

Keltaista hilloa/marmelaadia (persikka, lakka, aprikoosia) Minä käytin omppuhilloa

Kuottutus:

Keltasiat sokerimassa, meillä oli värjätty vaahtokarkkimassa.

suklaata

Kermavaahto (meidän pajunkissat oli vaahtokarkkimassa)

 

Koristeet teki Sara 6v vanha, äiti vaan auttoi. Kerma oli värjätty pastavärillä ja suklaan päällä oli keltaista värisokeria.